Cladirea Ferdinand, destinata in primul rand spatiilor de birouri, se pregateste sa isi ocupe spatiile disponibile, cu angajati ai companiilor ce isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca. De asemnea, companiile ce doresc sa isi schimbe locul actual de activitate, alegand orasul Cluj-Napoca ca punct de lucru pentru activitatile lor sunt si ei bineveniti.

Centrul orasului Cluj-Napoca reprezinta principala zona culturala, financiara, administrativa si comerciala a municipiului Cluj; de aceea, cei care aleg sa isi desfasoare activitatea in Cladirea Ferdinand Business vor beneficia de avantajele pe care le ofera centrul orasului: accesibilitate la transport public, timp redus de deplasare in oricare colt al orasului, acces rapid la centre comerciale si hoteluri, etc.

Situata in Centrul Clujului, pe strada Regele Ferdinand nr.10, cladirea Ferdinand Business Center a beneficiat de reamenajare si reconversie, transformandu-se intr-o cladire sigura si eleganta.

 

In prezent, Ferdinand Business Center este o moderna cladire care se distinge prin caracteristicile tehnice si arhitecturale de prima clasa.

Ferdinand Business Center pune la dispozitia clientilor 1.307 mp clasa A, structurati pe 5 etaje la care se adauga subsolul, parterul (destinatie spatiu comercial) si mansarda. In spatele cladirii este disponibila o mica gradina ce va putea fi folosita ca si loc de relaxare in pauza de masa.

Detaliile tehnice ale cladirii Ferdinand Business Center sunt de luat in calcul de catre viitorii chiriasi. Principalele dotari ale cladirii sunt:

•  Ventilatie de tip Trespa Uni Rock

•  Finisaje interioare ultramoderne: spatii placate cu greso-granit

•  Instalatii de racire/incalzire racordate la chillere

•  Generator propriu

•  Lift Otis Black Edition (editie limitata), cu sistem de monitorizare a deplasarii unitatii in timp real

In cadrul Centrului Ferdinand, viitorii chiriasi au posibilitatea de a alege spații de birouri, de tip open space, cu suprafețe 164 mp pe fiecare din etajele 1-5, respectiv 164 mp la parter.

Spatiile de birouri au fost gandite sa satisfaca cerintele actuale dar si cele de dezvoltare ale companiilor, asigurand in acelaşi timp dorința de personalizare prin dispunerea lor în corpuri independente.

Mai multe detalii despre spatiile disponibile gasiti pe: FERDINANDBUSINESSCENTER.COM

Mai multe detalii in legatura cu inchirierea cladirii de birouri puteti afla la adresa de e-mail [email protected]

 

Localizare FERDINAND BUSINESS CENTER