Enevo Group, o companie românească specializată în inginerie electrică și sisteme de automatizare pentru sectorul energetic, va ocupa circa 900 de metri pătrați în clădirea AFI Lakeview. Compania a fost înființată în 2014, aproximativ 80% din cifra de afaceri provine din export, este prezentă pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

Localizată în zona Barbu Văcărescu din București, una dintre cele mai dinamice subpiețe de birouri din Capitală, AFI Lakeview are o suprafață închiriabilă de 25.500 metri pătrați și face parte din portofoliul de birouri pe care AFI Europe îl deține în România, estimat la 300.000 metri pătrați închiriabili distribuiți în 7parcuri si cladiri de birouri in Bucuresti si orase regionale.

Clădirea de birouri de clasa A, AFI Lakeview a trecut recent printr-un proces important de reînnoire a spațiilor comune cu scopul de a-i aduce un vibe modern, proiect în valoare de aproximativ 2 milioane de euro. AFI Lakeview deține un certificat verde – BREEAM „Very Good”.

Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: ”Enevo Group continuă să se dezvolte, iar mutarea birourilor în clădirea AFI Lakeview reprezintă un pas important în susținerea planurilor de extindere ale companiei. Piața de birouri trece printr-o perioadă favorabilă chiriașilor, oferind condiții pentru închirierea de spații de bună calitate, în zone cu o gamă largă de facilități și cu acces facil.”

Cristian Pîrvulescu, Director General ENEVO Group: „Suntem în plină creștere, atât în ce privește echipa cât și proiectele pe care le abordăm, iar mutarea în noul sediu este un element important în acest proces. Dincolo de planuri și strategii, încă de la prima vizită am apreciat că în AFI Lakeview se reflectă una dintre principalele valori pe care compania noastră le are: creativitatea inginerească.”