Potrivit unor informatii publicate recent de catre B365.ro, Dedeman a cerut autoritatilor aprobare pentru constructia unui turn de birouri de 10 etaje, asta in ciuda faptului ca zona este una destinata locuintelor colective mici cu maxim doua etaje.

 

Contactati de catre wall-street.ro, reprezentantii Dedeman au precizat ca in momentul de fata proiectul este blocat in asteptarea aprobarii Planului Urbanistic Zonal (PUZ), asta dupa ce retailerul de bricolaj a solicitat Primariei Capitalei reconversia functionala a terenului si modificarea reglementarilor urbanistice din zona.

 

“Este un proiect pentru care am depus toata documentatia undeva cu mai bine de jumatate de an si in care nici pana astazi nu avem un raspuns. De la dorinta de a realiza un proiect si pana la aprobare sunt pasi lungi. In momentul de fata asteptam sa se intruneasca Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), care ar urma sa ia o decizie in acest sens”, a declarat Ioan Comanescu, director de achizitii in cadrul Dedeman.

 

Potrivit acestuia, viitorul spatiu de birouri ar urma sa fie un proiect destinat inchirierii, dar va deservi si angajatilor retailerului de bricolaj.

 

Pe langa spatiul de birouri, pe actualul teren detinut de catre fratii Paval, proprietarii vor deschide si un nou magazin pe un format similar celui din Theodor Pallady. (sursa: wall-street.ro)