In centrul condus de Marian V. Popa (59 ani), specialistii in IT&C creeaza aplicatii software pentru operatiunile trezorerie si managementul riscului de credit ale bancii germane. Media salariala este intre 1.500 si 2.000 de euro pe luna, potrivit declaratiilor facute de Popa la lansarea centrului.

 

"Suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate pana acum in procesul de recrutare deoarece ne ofera oportunitatea de a lucra alaturi de unii dintre cei mai talentati profesionisti din domeniul IT&C. Sunt increzatoare ca aceasta tendinta se va mentine, intrucat avem in continuare locuri de munca disponibile pentru o gama variata de specializari: Quality Assurance si testare, arhitectura IT, dezvoltare software, management de proiect", a spus Iulia Cirmaciu, director de HR in cadrul DB Global Technology.

 

Centrul DB Global Technology a fost deschis cu o investiti de 10 milioane de euro, iar compania a primit 15,6 milioane de euro prin schema de ajutor de stat. Pana in 2016, investitia totala va ajunge la 39 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice.

 

Deutsche Bank, una dintre cele mai importante banci germane, este prezenta pe piata din Romania din anul 1998 si ofera produse si solutii personalizate pentru clientii bancii corporative si ai bancii de investitii, servicii de tranzactii bancare pentru clienti corporativi si institutionali, precum si servicii de private banking pentru clientii persoane fizice. (sursa: wall-street.ro)