O nouă clădire de birouri este în construcție în cadrul proiectului Meteor din cartierul Pragăi 8-Karlín. CPI a făcut modificări minore planului inițial și a decis debutul lucrărilor de cpnstrucție la Faza C a proiectului pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de extindere a chiriașilor din Meteor A și B.

Faza C este programată pentru deschidere în toamna anului viitor. Zdeněk Havelka, CEO CPI Group, a declarat publicației Hospodářské noviny că se așteaptă ca noua clădire să fie închiriată integral înainte de deschidere, având în vedere locația primă din Karlín.

Un alt proiect preluat de CPI de la Ablon este Mayhouse în Praga 4. Construcția clădirii de birouri de 6.500 sq. m ar trebui să înceapă înainte de sfârșitul anului. Planurile CPI sunt de a construi speculativ această clădire.

 

Ambele proiecte vor costa dezvoltatorul 9.2 milioane euro fiecare. Proiectul Meteor a fost securizat printr-un împrumut bancar, în timp ce  va fi finanțat din fondurile proprii ale dezvoltatorului. (sursa: cijjournal.com)