Showroom-ul COS va opera din septembrie într-un spațiu special de 130 mp, situat la parterul birourilor ISHO. Noul showroom din Timișoara aduce concepte de ultimă oră în design și amenajare.

De la înființare, COS și-a dezvoltat continuu gama de servicii, devenind primul specialist în domeniul consultanței, designului și designului de birouri din România. COS promovează concepte de design interior care vin cu noi soluții pentru problemele organizării zonelor de lucru, bazate pe cercetare și experiență. Acesta combină tendințe precum designul Biophillic, spațiul în armonie perfectă cu natura, Choice and Control, spațiu care oferă zone de lucru multiple, unde angajatii pot alege sa lucreze din „cafeneaua” amenajata chiar la ei in birou, birouri individuale aflate in spatii inchise, unde te poti concentra mai bine sau zone de lucru comune, unde angajatii colaboreaza, astfel de concepte avand la bază nevoile și modul de lucru contemporan ce caracterizeaza generația actuală de utilizatori ai clădirilor de birouri.

“Credem în spațiile de lucru generatoare de creativitate, stare de bine, loialitate și profitabilitate. Companiile sunt din ce în ce mai interesate de starea de bine a angajaților, mai dispuse să investească în design-ul de interior unde aceștia petrec o mare parte din zi. Evoluția mediului de lucru contemporan va fi influențată de doi factori majori – pe de o parte, focusul pe angajați, pe de altă parte, focusul pe tehnologii și multifuncționalitate, interconectare și comunicarea fără întrerupere. Nu întâmplător am ales ISHO, cea mai modernă clădire office din Timișoara, pentru a prezenta toate aceste noi concepte ale unui viitor pe care îl anticipăm”, subliniază Christophe Weller, CEO & Founder COS. (sursa: ziuadevest.ro)