"In urma concursului de oferte am decis sa continuam colaborarea cu firma CON-A si pentru faza 2 a parcului tehnologic”, a declarat Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj. Lucrarile de constructie pentru a doua faza a proiectului au inceput la 16 iunie si vor fi livrate pana la finele acestui an, oferind un total de 13.412 mp in doua cladiri.

 

Dezvoltatorii proiectului Liberty Technology Park Cluj relateaza ca, pana in acest moment, faza II fost preinchiriata proportie de 30%, iar obiectivul lor este de a livra aceasta faza inchiriata 100% pana la finele anului. In ceea ce priveste spatiile verzi ale parcului, fasia de apa a fost finalizata recent, iar cei peste 20.000 mp, destinati terenurilor multifunctionale de sport, gradinii cu pomi fructiferi si pistelor de biciclete sunt in plina dezvoltare.

 

Parcul tehnologic gazduieste 8 companii: Siemens, Halcyon Mobile, Recall, La Casa, Makronetz, Ecuson Studio, Spherik Accelerator si Tulemod. Acestia ocupa in prezent 100% din suprafata primei etape. Restaurantul La Casa, primul chirias in zona de leisure din cadrul parcului, s-a deschis oficial pe data de 25 iunie.

 

Liberty Technology Park Cluj este un parc tehnologic ce reimagineaza fostul activ al fabricii Libertatea. Proiectul este dezvoltat de Fribourg Capital sub patronajul omului de afaceri Ion Sturza. Investitia pana in momentul actual a fost de peste 10 milioane de euro. (sursa: wall-street.ro)