Cel mai dinamic sector a fost cel al companiilor care oferă servicii personale, pentru angajați și leisure, care include operatori de săli de fitness, cabinete medicale sau de înfrumusețare, restaurante, cafenele, baruri, școli și grădinițe private, cursuri de perfecționare, turism etc
Suprafața totală a spațiilor închiriate de firmele care prestează servicii pentru corporatiști a crescut cu 32% față de cea închiriată în aceeași perioadă din 2018, peste media de creștere a întregii piețe de birouri reprezentată de companiile medii.   

„Remarcăm o creștere continuă a domeniului de servicii pentru corporatiști - servicii personale, pentru angajați și cele de leisure, o piață din ce în ce mai mare de servicii oferite la locul de muncă, în special în zona de parter a noilor clădiri de birouri individuale sau situate in business park-uri din București si din marile orașe ale României.
Acest domeniu al serviciilor pentru corporatiști a crescut de cinci ori ca mărime din 2010 și până în prezent și s-a ridicat ca pondere în topul domeniilor de la locurile șase și șapte, în 2010-2011 la locul al doilea în 2018 și în prima jumătate a lui 2019”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

 
În primele șase luni din 2019,  locul 2 de pe podium, cu o pondere de 22%, a fost ocupat de IMM-urile care oferă servicii personale, pentru angajați și leisure. Primul loc a fost adjudecat, la mică distanță, de IMM-urile din domeniul IT& C si BPO (cu 26%) iar locul trei din domeniul de servicii financiare și profesionale (cu 21%).

În prima jumătate din 2019, companiile care prestează servicii pentru corporatiști au ales cu precădere clădirile de birouri din București (82%), restul de 18% fiind împărțit între mari orașe precum Cluj Napoca, Timișoara și Iași. 

 
Printre clădirile de birouri alese de companiile medii care oferă servicii pentru corporatiști în prima jumătate a lui 2019 se numără Equilibrium 1, Record Park, S - Park, Hexagon Office,  Iride Park, Swan Office Park, Metroffice, Expo Business Park, Elefterie BC, Forum, Unirii View, Lamda BC, Floreasca 133-137. (sursa: Esop)