„KESZ România este recunoscut drept unul dintre cei mai competitivi constructori de pe piață, fiind implicat în mai multe proiecte premium de succes, inclusiv retail, birouri, rezidențial și considerăm că este momentul potrivit pentru a trece la un nou nivel. Am analizat puterea de cumpărare și cererea pieței din România și vedem o evoluție în ceea ce privește tehnologiile, calitatea materialelor și perspectiva sustenabilă a noilor dezvoltări, în acord cu valorile și obiectivele companiei noastre.

Consumatorii sunt interesați de mai mult spațiu, vor calitate superioară și sunt dispuși să investească mai mult pentru un stil de viață, nu doar pentru un apartament. Ei îmbrățișează soluții green și sunt fericiți să contribuie la schimbare, în procesul de a face Bucureștiul un loc mai bun pentru locuire. Kesz construiește pe baza cunoștințelor și suntem dornici să facem diferența în viața oamenilor; prin urmare, am decis să începem propriile proiecte de dezvoltare imobiliară. De la locație la tehnologii, până la soluțiile de încălzire și răcire, am proiectat Corallis drept un nou concept rezidențial care îmbunătățește calitatea vieții”, declară Tatár Zsolt, Manager Dezvoltare Imobiliară Kesz România.

Compania maghiară KÉSZ Group este acum prezentă în România, atât cu divizia principală de afaceri specializată în construcții generale, cât și cu noua divizie de dezvoltare imobiliară.

KÉSZ intră pentru prima dată pe piața rezidențială din România, cu intenția de a diversifica activitatea și de a valorifica experiența internațională ca dezvoltator rezidențial, cu un portofoliu care cuprinde sute de apartamente în Ungaria și Serbia. În calitate de constructor pentru proiecte rezidențiale și comerciale mari în plan național, profesioniștii KÉSZ au dobândit cunoștințe excelente și experiență de bune practici pe piața imobiliară din România și sunt pregătiți pentru a gestiona proiecte de dezvoltare rezidențială în mod eficient, la cel mai înalt standard de profesionalism.

„Suntem încântați că am fost selectați de echipa KÉSZ pentru management în vânzări și marketing pentru proiectul Corallis. Suntem mândri să dezvăluim parteneriatul nostru exclusiv cu KESZ, o companie de construcții distinsă și de renume. Această colaborare reprezintă o sinergie a valorilor împărtășite, un angajament față de excelență în real estate și o viziune pentru dezvoltarea unor locuințe care se vor diferenția prin calitate și stilul de viață oferit”, a declarat Costin Nistor, la Fortim Trusted Advisors, membru al alianței BNP Paribas Real Estate.

KÉSZ se pregătește pentru dezvoltarea proiectului rezidențial Corallis, situat în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Petrom City, pe strada Coralilor, cu deschidere către Lacul Grivița. Proiectul se află în stadiu avansat de autorizare, urmând ca autorizația de construire să fie eliberată în curând, iar construcția să fie începută în prima jumătate a anului 2024.

Complexul rezidențial Corallis cuprinde 230 de apartamente și va fi un proiect sustenabil, construit conform cerințelor BREEAM Excellent.

Proiectul imobiliar Corallis va beneficia de recepție, concierge, club de fitness, zonă de promenadă pe malul lacului, loc de joacă, grădini tematice, zonă verde pentru yoga și pilates, energie regenerabilă produsă de panouri fotovoltaice, peste 370 de locuri de parcare, mobilier urban și zonă de socializare la exterior. Sub denumirea rooftop apartments, apartamentele speciale din complex cuprind de terase pe acoperiș și vedere panoramică spre lac.

Fortim Trusted Advisors, membru al alianței BNP Paribas Real Estate, oferă servicii de vânzări, evaluare, bugetare, cercetare de piață, branding și marketing pentru proiectul Corallis.

Principalul obiectiv al colaborării dintre KÉSZ și echipa de vânzări Fortim Trusted Advisors este de a maximiza vânzările de unități imobiliare și de a eficientiza managementul proiectului.

De asemenea, Fortim contribuie la poziționarea produselor imobiliare, la identificarea segmentelor de piață potrivite și la promovarea proiectului rezidențial al dezvoltatorului, cu accent pe politica și valorile companiei. Un alt obiectiv este asigurarea unei experiențe pozitive pentru potențialii cumpărători, de la primul contact până la finalizarea tranzacției, ceea ce fidelizează și influențează construirea unei reputații puternice pentru dezvoltator.

„Un avantaj puternic al ansamblului rezidențial Corallis constă în experiența pe care KESZ Group o aduce în România, având peste 41 de ani de experiență în construcții, timp în care au dezvoltat varii proiecte cu focus pe educarea publicului în materie de calitate și inovație.

Educarea consumatorilor este un principiu de bază pentru KESZ. Este important să oferim copiilor noștri un stil de viață sănătos, dar mai ales un model de viață sustenabil. De aceea, Corallis include mai multe caracteristici care promovează un stil de viață responsabil, precum practicile green de construcție, măsurile de reducere a poluării și sistemele și tehnologiile inovatoare, printre care se numără: sisteme eficiente de încălzire și răcire și utilizarea energiei solare și reciclare. Poziția este un alt avantaj pentru Corallis, oferind locuitorilor posibilitatea de a locui lângă lac, cu toate beneficiile acestuia, de la un mediu mai sănătos și mai multă zonă verde, până la apusuri uimitoare pe malul lacului”, George Călin, Residential Sales Manager, la Fortim Trusted Advisors. membru al alianței BNP Paribas Real Estate.