Noul contract semnat aduce cladirea B, nefinalizata inca, la un grad de ocupare de 61,2%.Tranzactia a fost intermediata de CBRE, iar mutarea Carrefour va avea loc anul acesta. In plus, in aceeasi perioada, un magazin Carrefour Market va fi deschis in cladirea de birouri.

 

Aproximativ 500 de angajati vor lucra in noul spatiu, in departamente precum: Achizitii, Financiar, Marketing si  Logistica. Carrefour reprezinta un chirias important al cladirii B, alaturi de Sanofi si Adecco, care si-au anuntat deja mutarea.

 

“Carrefour isi relocheaza sediul in noul hub de business al Bucurestiului, vizand o mai buna proximitate cu magazinele sale”, spune Anca Damour, Property Division si Corporate Affairs Director Carrefour Romania.

 

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska in Romania si este format din trei cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 52.000 mp. Cladirea B, care gazduieste in prezent companiile Sanofi, Adecco si Carrefour, va avea 18.000 mp in 12 etaje supraterane si trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea constructiei este programata pentru al doilea trimestru din 2015.

 

Green Court Bucharest detine pre-certificarea LEED Gold, avand tehnologii precum fatada dubla si sistemele de iluminat echipate cu senzori de miscare si de intensitate.Locurile de parcare speciale si facilitatile pentru biciclete, curtea interioara cu acces gratuit la Wi-Fi si prizele de incarcare pentru masinile electrice vor fi, de asemenea, la dispozitia chiriasilor.

 

Skanska Romania este un dezvoltator de cladiri ecologice de birouri. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, jucator mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. (Sursa: dailybusiness.ro)