Incluzând tranzacția cu MassMutual, clădirea de birouri, care a fost dezvoltată de CA Immo și a fost finalizată în 2018, are un grad de ocupare de 91%.
 

MassMutual este o companie de asigurări de viață cu sediul în SUA. Începând cu 2020, compania va desfășura în România dezvoltarea de software și activitățile legate de tehnologie ale grupului. Cu această mișcare, vor avea acces la un mare fond de talente într-un hub tehnologic de talie mondială. Asigurătorul intenționează să recruteze cel puțin 100 de persoane în acest an, în special profesioniști cu experiență în tehnologie.
 

Birourile MassMutual vor fi găzduite la etajul 15 în Orhideea Towers, ultimul etaj oferind o vedere panoramică excelentă. De asemenea, clădirea are o locație excelentă în noul pol de afaceri Ctru-Vest al Bucureștiului, vizavi de stația de metrou Grozavesti și aproape de Campusul Universității Politehnice.
 

Orhideea Towers a fost dezvoltat în conformitate cu standardele înalte de calitate ale CA Immo în ceea ce privește proiectarea, specificațiile tehnice și criteriile de durabilitate și a primit un certificat LEED Platinum. Proiectul de birouri de 36.300 mp cuprinde și 406 locuri de parcare și depozitare biciclete, împreună cu dușuri și vestiare pentru bicicliști. (sursa: CA Immo)