Suma pe care proiectul o va primi constă din 16,8 milioane de EUR pentru dezvoltare și 15,5 milioane de lei facilități de TVA. Banca Transilvania are calitatea de aranjor, bancă finanțatoare, agent de facilitate și de garanții, iar OTP Bank România este, de asemenea, bancă finanțatoare. 

Vox Technology Park este un proiect de birouri care include o suprafață închiriabilă de 26.000 m2. Din această suprafață, în prezent aproximativ 50% este închiriată către diverse companiii, cu preponderență din domeniul IT&C. Vox Technology Park va cuprinde de asemenea spații de retail, restaurante și cafenele, spații de servicii, săli de conferințe, sală de fitness, SPA, locuri de parcare cu suport de încărcare pentru mașini electrice etc.
Data de finalizare a complexului este stabilită pentru sfârșitul anului 2017.

Noutatea este accesul în Vox Technology Park, care se va face printr-o modalitate unică în Europa, prin identificare biometrică, pe baza unor trăsături fizice. De asemenea, clădirea de birouri va fi certificată BREEAM “Excellent”, fiind prima cu acest nivel de certificare din vestul țării. 
Investiția a fost anunțată în vara anului trecut.
Grupul Werk a dezvoltat în ultimii ani peste 700 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.  (sursa: profit.ro)