Vox Technology Park va fi format din două corpuri de clădire, cu zece, respectiv șapte etaje, cu o suprafață de 3.500 mp fiecare.

 

Dezvoltarea Vox Technology Park vine în contextul în care piața de birouri din Timișoara trece printr-o perioada de efervescență, existând numeroase companii care doresc să se relocheze și să își extindă activitatea într-un business hub modern.

 

Vox Technology Park va dispune de spații pentru biciclete, o sală de fitness dedicată chiriașilor, o zonă comercială la parterul corpurilor de clădire, cu o suprafață de 3.500 de metri pătrați, mai multe săli de conferințe, restaurant, food court, cafenea, precum și o terasă amenajată la ultimul etaj.

 

În prezent, construcția proiectului a ajuns la parter, fundația și etajul subteran fiind deja finalizate.

 

Arhitectura Vox Technology Park este realizată de Studio Arca, antreprenorul general este Werk MB Construct, în timp ce managementul de proiect este asigurat de către Hafner Consulting.

 

Grupul Werk a dezvoltat în ultimii ani peste 700 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri. (sursa: businesscover.ro)