AFI Tech Park este dezvoltat în imediata apropiere a hotelului JW Marriott și a Parlamentului României și va oferi 56.000 m2 GLA de birouri de clasă A, în cadrul a  două clădiri de birouri cu P+8 și un turn de birouri de 14 etaje, toate înconjurate de peste 5.000 m2 de zone verzi. Prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, va fi deschisă în T2 al anului 2018, oferind un spațiu de 20.000 m2 GLA pentru birouri și 2.000 m2 închiriabili pentru spații de vânzare (sală de sport World Class, cantină și cafenele).

Investiția în prima fază a proiectului AFI Tech Park este de peste 30 de milioane de euro.

"Suntem mândri să anunțăm primul chiriaș al AFI Tech Park, cel mai nou proiect de birouri de clasa A dezvoltat de compania noastră în București. Semnarea unui contract de închiriere pentru 10 ani arată încrederea pe care o au cei de la World Class în proiectul nostru și în dezvoltarea unei noi zone din București. În plus, faptul că parcul de birouri este situat în centrul Bucureștiului și nu la periferie îi oferă un avantaj unic, căutat de companiile multinaționale din România", spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park îl oferă este o sală de conferințe de 400 m2 care va fi folosită de toți chiriașii clădirilor de birouri. Acest beneficiu duce la optimizarea costurilor chiriașilor, prin faptul că nu mai găzduiesc astfel de săli mari în spațiul lor de birouri. Împreună cu facilitățile de retail (Liberty Mall, Vulcan Retail Park), proiectul de birouri aduce beneficii suplimentare precum "AFI Club", care oferă reduceri pentru masa de prânz și alte servicii, dar și primul serviciu de car sharing din București. Întregul proiect este conceput pentru a susține nevoile tehnice complexe ale companiilor de IT&C, BPO și servicii de comunicații, oferind o suprafață închiriabilă de aprox. 2.800 m2 pe etaj și, de asemenea, opțiuni de extindere în interiorul parcului.

AFI Tech Park este construit astfel încât să obțină cea mai mare recunoaștere pentru clădiri verzi și a primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de construcție, proiectare și operare cu impact minim asupra mediului. (sursa: AFI Europe)