Odată cu această livrare, capitalul investit de Adama în ultimele 12 luni în cartierul Titan din Bucureşti ajunge la 14,1 milioane euro, concretizându-se în 210 apartamente. Finalizarea Edenia Titan 2 se adaugă celor 84 de unităţi recent livrate în cea de-a doua etapă de dezvoltare din Evocasa Optima. Portofoliul de locuinţe construite de Adama în cartierul bucureştean depăşeşte astfel 950 de apartamente.

Cea de-a doua etapă de construcţie din Edenia Titan este compusă dintr-o clădire de 11 etaje şi 126 de apartamente de una, două şi trei camere. Investiţia doar pentru această fază a proiectului a ajuns la 8,7 milioane euro, lucrările fiind lansate în luna octombrie 2012 şi finalizate în această toamnă.

Apartamentele din Edenia Titan 2 au preţuri de pornire de la 54.286 euro pentru o garsonieră, 62.381 euro pentru un apartament de două camere şi 95.968 euro pentru o unitate de trei camere, preţuri la care se adaugă TVA. Pentru achiziţionarea unui apartament, clienţii au la dispoziţie metode diverse de finanţare, de la plata integrală cash sau în baza unui credit, inclusiv prin Programul Prima Casă, la rate direct la dezvoltator pe o perioadă maximă de 12 luni.

 

Adama este un dezvoltator activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania a construit până în prezent peste 1.650 de apartamente şi câteva zeci de mii de metri pătraţi de spaţii comerciale şi birouri, în cadrul a numeroase proiecte finalizate în Bucureşti - Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploieşti - Evocasa Orizont, în Bacău - Evocasa Completa, în Braşov - Evocasa Viva, în Iaşi - Copou Bellevue şi în Cluj. Numărul unităţilor vândute de către Adama se ridică la peste 1.100. (sursa: economica.net)