Prima clădire a proiectului dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI şi omul de afaceri timişorean Ovidiu Şandor a fost livrată în vara acestui an, în urma unei investiţii de 26 de milioane de euro, constructorul structurii fiind firma P.A.B. România din Arad.

 

Cu o suprafaţă închiriabilă de 19.000 de metri pătraţi, prima clădire a ajuns la un grad de ocupare de aproape 80%, astfel că investitorii au decis să treacă la următoarea fază a proiectului care va avea o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi.

 

Contactat de ZF, Ovidiu Şandor a confirmat informaţiile cu privire la demararea celei de-a doua etape a proiectului The Office, dar nu a oferit date suplimentare despre această investiţie.

 

 ACI, firmă deţinută de mai mulţi oameni de afaceri din Cluj, printre care se numără Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă şi Dorin Goia, are în portofoliu construcţia stadionului Cluj Arena şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro. Firma Prompt din Timişoara a fost implicată şi în construirea parcului de afaceri City Business Center dezvoltat de Şandor la Timişoara şi vândut către NEPI, iar anul trecut rulajul companiei a fost de 21,7 mil. euro. (sursa: zf.ro)