Acest meniu de canină nu sună foarte nesănătos, deși conține vreo 600 de calorii și o mulțime de grăsimi saturate. Pentru femei, porția zilnică recomandată de calorii este de 2000, iar pentru bărbați, 2500.

Cu siguranță că acest gen de masă nu va contribui la sănătatea ta pe termen lung. Există alte modalități prin care poți înlocui mâncarea grasă de la cantină. De aceea, iată cinci sfaturi pentru a îmbunătăți obiceiurile tale alimentare de la serviciu.

 

1. Mănâncă un mic dejun bun și sănătos.

Acest lucru te va ajuta să reduci pofta pentru sncak-uri. Astfel, automatul de la birou nu va mai fi inamicul ceți aduce kilograme în plus.

 

2.Reduce din cuburile de zahăr.

Îți bei cafeaua sau ceaiul cu mai mult de trei cuburi de zahăr? Încearcă să reduci din ele! Probabil nu îți dai seama imediat, dar zahărul este criminalul care stă în spatele cariilor tale. O vizită la stomatolog de două ori pe an e mai mult decât suficient, nu crezi?

 

3.Adu-ți mâncare de acasă.

Sună ca un clișeu, deși mâncare pe care o pregătești singur este de cele mai multe ori mai ieftină și știi exact ce anume ajunge în stomacul tău.  Mâncarea de la cantină este de cele mai multe ori prăjită sau pregătită cu ulei pentru a o păstra „hidratată” și arătoasă.

 

4.Pune interdicție pe  dulciuri, ciocolate și chipsuri.

Sunt dificil de evitat, areată mici și inocente, dar acești monștri conțin o grămadă de zahăr și sare. În locul acestor ‘junk snacks’ poți da o șansă legumelor. Roșiile cherry, ardeii, merele și fructele de pădure sunt de asemenea buni înlocuitori ai snack-urilor nesănătoare. Totuși, încearcă să eviți fructele uscate, deoarece acestea conțin mai multe zaharuri și mai puține vitamine decât fructele proaspete.

 

5.Înlocuiește sucurile acidulate și pe cele de fructe cu apă.  

Sucurile acidulate și cele de fructe conțin în primul rând foarte mult zahăr și ingrediente artificiale pentru a face produsul să arate mai atractiv. Apa, în contrast cu băuturile răcoritoare, te ajută să-ți hidratezi pielea și îți detoxifică organele într-un mod natural,

PS: pentru doamne, aceasta vă ajută pielea să se deshidrateze excesiv.

 

Chiar dacă urmezi unul sau toate aceste sfaturi, ceea ce este important este să încerci să îți schimbi obiceiurile alimentare. Poate fi dur la început, dar nu fii surprins dacă, cu timpul, colegii încep să te imite. A fi sănătos devine contagios atunci când ceilalți îți vor vedea dedicarea și energia crescută! http://www.brokersavant.com/blog