Cerere rapidă

Cereți ofertă de la birourile selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe birouri.

Birouri selectate:
Niciun birou selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire birouri

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de birouri (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Știri conexe

Compania de outsourcing Convergys închiriază 2100 mp în Openville Timișoara

Convergys, furnizor de servicii de outsourcing, a semnat un contract de inchiriere pentru 2100 mp de spații de birouri în clădirea United Business Center (UBC) a proiectului Openville Timișoara.

Citește mai mult »

Flex Romania închiriază 1200 mp de birouri în Openville Timișoara

Flex Romania, filiala locala a grupului Flex din Singapore, a inchiriat 1.200 mp de spatii de birouri in noua cladire United Business Center 1 (UBC 1) din cadrul proiectului mixt Openville din Timisoara.

Citește mai mult »

Intel deschide un nou centru R & D în complexul Openville din Timisoara

Grupul american Intel va deschide un nou centru de software R & D luna viitoare în complexul de birouri Openville, în orașul Timișoara din vestul României.

Citește mai mult »

Iulius Group vinde jumătate din proiectul Openville Timișoara

Dezvoltatorul român Iulius Group, deținut de investitorul local Iulian Dascalu, și Atterbury Europe, o companie de investiții imobiliare deținute de investitori sud-africani, au înființat un fond financiar comun cu participații egale (50/50) pentru dezvoltarea utilizării mixte Proiect Openville Timișoara și pentru alte proiecte viitoare.

Citește mai mult »

Ness Digital Engineering închiriază 2.800 m2 de birouri în clădirea United Business Center 2 din Openville Timisoara

Compania de IT Ness Digital Engineering a închiriat o suprafață de birouri de 2.800 m2 în clădirea United Business Center 2 , care este parte din proiectul imobiliar mixt Openville din Timisoara.

Citește mai mult »

Grupul Iulius construiește încă trei clădiri de birouri în proiectul Openville Timișoara, una urmând a fi cea mai înaltă din țară

Grupul Iulius va demara, în această primăvară, construcția a trei noi clădiri de birouri în cadrul proiectului Openville Timișoara, situat în apropierea Iulius Mall. Unul din imobile va avea o înălțime de 155 de metri și va fi, potrivit reprezentanților companiei, cel mai înalt din țară.

Citește mai mult »

Iulius a finalizat prima clădire de birouri clasa A din ansamblul mixt Openville Timișoara, închiriată

Grupul de companii Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, a finalizat prima clădire de birouri clasa A din cele șapte pe care le va include ansamblul mixt Openville Timișoara, din proximitatea Iulius Mall.

Citește mai mult »

La parterul primei clădiri din ansamblul Openville a fost deschis un magazin dm drogerie markt

La parterul clădirii de birouri clasa A – United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul Openville Timişoara, dezvoltată de grupul Iulius, a fost deschis un magazin al retailerului german dm drogerie markt. Cu o suprafaţă de aproximativ 390 mp, magazinul oferă o gamă extinsă de produse dedicate frumuseţii, îngrijirii copiilor, articole de igienă şi întreţinere a casei, precum şi alimente bio şi produse care ajută la menţinerea sănătăţii.

Citește mai mult »