Colectia, inspirata din dorinta noastra instinctiva de a ne conecta cu natura, aduce tribut celor 20 de ani dedicati de Interface sustenabilitatii. Continand 100% materiale reciclate, Human Nature va fi produsa global in fabricile Interface, ce consuma in prezent cu 83% mai putina apa ca acum doua decenii, cand compania si-a inceput demersul in a regandi impactul asupra mediului inconjurator.

 

Interface introduce, pe langa textura - inaltimi diferite ale fibrelor, in cadrul aceleiasi dale de mocheta, aspect clasic cu fire buclate, senzatie de califelare obtinut prin firele taiate si un nou format "skinny planks", dimensiune de 25 cm cu 100 cm. Aceasta dimensiune vine ca o completare la gamele existente deja (in dimensiunea clasica de 50 cm/50 cm), in dorinta de a facilita crearea unor spatii inspirate din peisajele naturale, prin tranzitia texturilor.

 

Pe langa aducerea naturii intr-un spatiu de birou, skinny planks pot fi folosite cu succes in delimitarea zonelor cu functionalitate diversa (zone de relaxare, de trecere, de primire).