Ziv Gigi va fi responsabil de aplicarea strategiei și planului de dezvoltare al companiei, precum și a tuturor activităților operaționale ale acesteia, inclusiv de leasing și managementul activelor. Promovarea lui Ziv Gigi face parte din transformarea companiei pentru a-și consolida poziția de lider și pentru a răspunde oportunităților și provocărilor de pe piețele locale.

Ziv Gigi are peste 15 ani de experiență managerială pe piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est, dezvoltând și gestionând în cariera sa în cadrul GTC 450.000 mp de proiecte de birouri și retail. După ce și-a început cariera la GTC, în 2008, Ziv Gigi a fost CFO pentru Bulgaria și Serbia, Country Manager pentru România și, în ultimii doi ani, Country Manager pentru Bulgaria și România. În funcția sa actuală, el va supraveghea toate operațiunile companiei în sectorul de birouri din Bulgaria, România, Serbia și Croația.

„De-a lungul timpului petrecut în cadrul GTC, Ziv s-a dovedit a fi un lider exemplar, depășind toate așteptările. Promovarea sa în funcția de Director Executiv pentru regiunea SEE este rezultatul performanțelor sale excepționale, precum și o dovadă a transformării GTC. Timpul petrecut în cadrul GTC i-a permis să înțeleagă compania din interior spre exterior, de aceea sunt sigur că este perfect pentru acest rol. Experiența lui este neprețuită. Prin această numire dorim să întărim rolul liderilor noștri regionali care înțeleg cel mai bine piețele locale, păstrând în același timp continuitatea afacerii noastre pe baza celor aproape 30 de ani de experiență și oferind sprijin puternic din partea consiliului de administrație în problemele de zi cu zi”, – a declarat János Gárdai, Chief Operating Officer al GTC și membru al Consiliului de Administrație al GTC.

„Sunt încântat să încep un nou capitol și să urmăresc noi idei pentru a consolida poziția companiei noastre în regiune. Sunt încrezător că experiența mea de până acum din cadrul GTC și timpul petrecut în regiune mă vor ajuta să preiau rolul fără probleme pentru a sprijini și mai bine compania în dezvoltarea portofoliului de proiecte noi și în implementarea excelenței operaționale”, – a comentat Ziv Gigi, noul director executiv al GTC pentru Europa de Sud-Est.

Pe lângă expertiza sa impresionantă în dezvoltare și management al activelor, Ziv Gigi deţine un certificat în contabilitate publică CPA şi are peste un deceniu de experiență în management financiar, fiind specializat în atragerea de capital și planificarea strategică. Înainte de a se alătura GTC, Ziv a lucrat ca auditor pentru Ernst & Young Israel și ca director financiar pentru un dezvoltator privat din Ungaria și Turcia.

GTC Group este un important investitor și dezvoltator imobiliar, care se concentrează pe Polonia și capitalele din Europa Centrală și de Est. Pe parcursul celor 28 de ani de activitate, GTC a dezvoltat 77 de proprietăți moderne de birouri și retail cu o suprafață totală de cca. 1,4 milioane mp în Europa Centrală și de Est. GTC gestionează în prezent în mod activ un portofoliu imobiliar comercial de 44 de clădiri comerciale, oferind 758.000 mp de spații de birouri și retail închiriabile în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria. În plus, GTC are o perspectivă de dezvoltare de cca. 460.000 mp de proprietăți comerciale și de birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, din care 51.000 mp sunt în construcție.

GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.