"Bucharest One va avea o suprafata construita de 48.732 metri patrati, respectiv peste 24 de etaje. Dupa finalizare, aceasta va fi a doua cea mai inalta cladire din Bucuresti. Proiectul este localizat in partea de nord a Bucurestiului. In zona au loc lucrari de imbunatatire a infrastructurii. Proiectul a obtinut autorizatiile necesare pentru inceperea constructiei, care este programata sa inceapa in primele luni din 2014, urmand sa fie finalizata in trimestrul trei din 2015", se arata intr-un comunicat al fondului Globalworth Real Estate Investments, vehicul infiintat de omul de afaceri elen in acest an.

Activitatea Porsche Aviatiei, din apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu, a fost mutata in showroom-ul Porsche Nord, iar grupul german a decis vanzarea terenului de 10.000 metri patrati catre Papalekas intr-o tranzactie estimata la circa 8 milioane de euro.

 

Fondul Globalworth Real Estate Investments intentioneaza sa investeasca circa 60 de milioane de euro in proiect. Potrivit unui anunt anterior al fondului de investitii, 50-55 milioane de euro din investitie ar urma sa reprezinte surse atrase. Fondul a anuntat in septembrie ca a agreat cu o banca europeana termenii privind finantarea proiectului, insa de atunci nu au mai fost publicate alte informatii in acest sens, conform Mediafax. (sursa: dailybusiness.ro)