Creativii și designerii încercă cu toții să spargă tiparele, introducând medii de lucru unice. Urmează-i, inspiră-te și încearcă să dai personalitate locului în care îți petreci zilnic timpul, de la 9 la 6.

Așadar, vezi acest top 3 al celor mai creative birouri și împrumută ideile giganților creativității!

 

Google – Ce spun ei

Totul a început cu un mic garaj și câteva minți creative. În prezent, birourile Google sunt printre cele mai faimoase din lume. Cu peste 70 de birouri în 40 de țări, Google operează pe scară mondială cu o muIțime de naționalități.

 

Pentru a crea un mediu de lucru inspirațional și aspirațional pentru numeroșii săi angajați, Google a inventat modul său unic de birouri. Tobogane, mașini de spălat și o sală de fitness sunt elemente pe care nu le vei găsi ușor într-un birou obișnuit. Aceste exemple contribuie la o atmosferă veselă și crează sau îmbunătățesc relațiile dintre angajați. În alte cuvinte, aduc împreună oamenii.

 

Red Bull – Îți dă... creativitate

Mediul de lucru energic și dinamic de la Red Bull se aseamănă cu propriul produs. Liniile drepte și designul ferm diferențiază biroul Red Bull de cele cu design standard. Acesta denotă în mod vizibil că cei din companie sunt tineri și progresiști, în felul lor unic. Potrivit Red Bull, un mediu bine amenajat ajută angajații să exceleze în preformanțele lor și stimulează creativitatea. Cine altcineva mai are un patinoar la birou?

 

Pixar - Animație la birou

Birourile Pixar sunt un spațiu unde poți vedea, la o primă privire, că există creativitate peste tot... Acest spațiu de lucru găzduia inițial inginerii IT, animatorii, directorii și editorii în clădiri separate. Fiecare grup avea cultura sa proprie și propria abordare a rezolvării problemelor și nu lucrau împreună descurajați fiind de a împărtăși idei și soluții. Steve Jobs a remodelat cu cu succes totul, creând un singur birou imens pentru întreaga echipă Pixar, care l-a făcut pe John Lasseter, șeful de creație de la Pixar, să afirme că nu a mai văzut “niciodată o clădire care promovează colaborarea și creativitatea la fel de bine ca aceasta.”

 

Toate aceste birouri au scopul de a contribui la dedicarea și creativitatea angajatului și de a construi relații, precum și de a menține o atmosferă plăcută în timpul lucrului.

 

Dacă simți că ai dori să-ți schimbi mediul de lucru gri și depresiv sau vrei să ai un birou cool, cea mai inteligentă metodă de a găsi un birou este cu www.birouinfo.ro.