Parteneriatul pe termen lung sprijină planurile de dezvoltare ale SkyTower și o serie de investiții realizate recent pentru reconversia și reproiectarea spațiilor interioare și exterioare.
CAFÉLIER deschide trei puncte de vânzare în cadrul SkyTower: primul în holul high-tech al clădirii; unul în zona SkyHub Events Center nou inaugurată la primul etaj, iar cel de-al treilea va fi un proiect de design realizat într-un container, amplasat în exterior, chiar lângă grădina urbană recent finalizată de către SkyTower.

„Le urăm bun venit partenerilor CAFÉLIER în comunitatea noastră de afaceri. Parteneriatul nostru pentru un deceniu este o dovadă puternică a încrederii reciproce, precum și o confirmare a eforturilor noastre de a oferi calitate, inovație, upgrade-uri constante și spații de lucru moderne. Ne propunem să îmbunătățim constant și să acoperim cât mai bine nevoile chiriașilor în legătură cu clădirea noastră emblematică, iar CAFÉLIER va fi un mare plus pentru serviciile noastre premium. Ne dorim să oferim un mediu de lucru modern și confortabil, în care oamenii să beneficieze de cele mai noi tehnologii, să se bucure de momente de recreere de calitate și să dorească să pășească în viitorul spațiilor de birouri”, a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România – compania care deține și administrează SkyTower.


Valorile de bază ale CAFÉLIER se concentrează pe a oferi clienților nu doar o cafea, ci o experiență întreagă într-o ceașcă de cafea. CAFÉLIER pune accentul pe cafea, ceea ce înseamnă atenție la detalii pornind de la metodele de preparare a cafelei, până la conceptul de design și acum binecunoscutele cești CAFÉLIER care au devenit parte a imaginii de brand. În același timp, CAFÉLIER se preocupă să aducă cele mai bune tipuri de cafea de origine, loturi selecționate, de competiție și cafele experimentale ca parte a experienței gustative. Ca o călătorie la origini, pornind de la fermier și trecând printr-un proces specific de prăjire, cafeaua este pregătită de bariști pricepuți.

„Am căutat un loc potrivit pentru viziunea noastră și putem spune că a fost dragoste la prima vedere. „CAFÉLIER at Sky Tower” este primul nostru proiect situat în inima comunității de afaceri din București, într-un loc care reunește oameni care se potrivesc cu conceptul nostru. Suntem încântați să prezentăm conceptul nostru de cafea de specialitate și să creăm așteptări ridicate, similare cu înălțimea celei mai înalte clădiri din România”, a declarat Corina Serban, Managing Partner CAFÉLIER.

Anul acesta, SkyTower a inaugurat facilități exclusiviste pentru comunitatea de afaceri: Centrul de evenimente multifuncțional SkyHub, cu primul amfiteatru amplasat într-o clădire de birouri; cel mai mare ecran video LED și cele mai înalte coloane verzi instalate în lobby-ul unei clădiri de birouri. Mai mult, o grădină urbană a fost proiectată pentru a susține nevoia locatarilor și vizitatorilor pentru o zonă verde, pentru relaxare.

În prezent, gradul de ocupare al SkyTower este de aproape 100%, cu un mix echilibrat de chiriași de companii mari și mijlocii.