Acesta s-a deschis pentru public ieri, 8 mai 2017. Restaurantul se află situat la ultimul etaj al clădirii, la o înălțime de 136 de metri, deținând astfel recordul de înălțime pentru un restaurant din România.

NOR – Sky Casual Restaurant are o capacitate de 250 de persoane și este situat la etajul 36 al clădirii de birouri.

Contractul de închiriere a fost semnat de proprietar cu compania Stadio Hospitality Concepts, parte din grupul care controlează deja alte două restaurante din București, Stadio şi Social 1.
Momentan nu esxistă date oficiale privind suprafața inclusă în contractul de închiriere. Potrivit calculelor făcute de Ziarul Financiar, având în vedere că spaţiul disponibil la ultimul etaj al Sky Tower este de 1.200 mp, dacă restaurantul ar ocupa întreaga suprafaţă, atunci chiria anuală se ridică la peste 200.000 de euro, luând în calcul un cost de 15 euro/mp/lună.

Deschiderea unui restaurant la ultimul etaj al Sky Tower a fost anunţată încă de la finalul anului 2012, înainte ca proiectul să fie gata, însă abia acum a fost semnat contractul. Sky Tower intră astfel în clubul select al clădirilor de birouri cu restaurante la înălţime precum City Gate cu 18 Lounge by Embassy în Piaţa Presei şi Sole în Crystal Tower aproape de Piaţa Victoriei. (sursa: zf.ro)