Printre altele, va premia si Proiectul Imobiliar Fair – Play al anului, pentru care nominalizările se pot face online aici.  Sunt eligibile proiecte imobiliare finalizate sau vândute în 2017 sau 2018, atât birouri, cât și rezidențial, comercial, industrial sau mixt. Dezvoltatorii, proprietarii sau agențiile lor pot înscrie proiecte greenfield dar și reconversii. Criteriile de selecție și jurizare se vor axa pe succesul comercial dovedit al proiectului, fie prin vânzare sau grad de închiriere/chiriași, pe inovație în design și construcție, principii de clădiri verzi, calitatea spațiului și respect pentru comunitate si cartier.

 

Romania Insider Awards îi va recompensa pe cei care schimbă jocul în România, așa-numiții “game changers”. Cei care fac afaceri în mod etic, promovează modele sustenabile și corecte, inspiră și contribuie la imaginea pozitivă a României in străinătate. 

 

Procesul de selecție pentru Romania Insider Awards este transparent și etic. În misiunea lor de a îi descoperi pe cei care contribuie la #RomâniaPozitivă, li s-au alăturat deja 16 manageri de top din companii și organizații importante din România. Aceștia fac parte din Juriu si din Consiliul Consultativ (Board of Advisors), care vor reprezenta cele doua filtre de selecție și vot din competiție.

 

Câștigătorii celor 8 categorii de premii vor fi premiați în cadrul Galei Romania Insider Awards pe 16 octombrie 2018, la hotelul InterContinental din București.

 

În perioada mai-august 2018, se pot face înscrieri online pentru următoarele categorii de premii: Best Innovation Award (premiul pentru Cea Mai Buna Inovație), Best Start-up Award (premiul pentru Cel Mai Bun Start-up), Employer of the Year Award (premiul Angajatorul Anului), Fair-Play Real Estate Project Award (premiul pentru Proiectul Imobiliar Fair-Play), Most Scalable CSR Project Award (premiul pentru Proiectul CSR cel mai Scalabil), Best Promotion for Romania Abroad Award (premiul pentru Cea mai Buna Promovare pentru România in Străinătate), Best Rural Development Project Award (premiul pentru Cel mai Bun Proiect de Dezvoltare Rurală).

 

Pentru prima data în cadrul unui astfel de eveniment, tineri angajați cu vârsta sub 30 de ani vor avea oportunitatea de a nominaliza și vota proiecte, companii și oameni, care, în opinia lor, sunt valoroase pentru societatea românească, prin intermediul premiului Young Generation’s Award for Contribution to Romanian Society (premiul Tinerei Generații pentru Contribuție la Societatea Românească).

 

“Poate mai mult ca niciodată, avem nevoie de modele pozitive. Există foarte multe companii, multe proiecte și mulți oameni care joaca după reguli, schimbă lucrurile în bine, inovează, se implică în societate. Cu toții ne putem inspira din ceea ce fac. Îi vom face cunoscuți, nu doar în Romania, ci și in lume, prin intermediul cititorilor noștri.  Cred că aceste premii, și in special cel oferit de tânără generație, ne vor arăta direcția aceea buna în care ar trebui să mergem ca societate,” a spus Corina Chirileasa, Fondator al Romania-Insider.com și Managing Partner al City Compass Media, organizatorul evenimentului.

 

Juriul Romania Insider Awards, ediția 2018, este compus din 7 membri:

Sebastien Delen - Manager General, Ubisoft;

Manuela Banu - CEO, Orkla Foods România;

Richard Sentkar -  Manager România,  BNP Paribas Group;

Aurelia Luca - Managing Director, Skanska România;

Robert Maxim - Founding Partner, Ensight Management Consulting;

Ioana Enache - General Manager, Amway România, Bulgaria & Grecia;

Gustavo Navarro - Managing Director, CRH România

 

Consiliului Consultativ (Board of Advisors) este format din 13 membri reprezentând cele mai mari Camere de Comerț și organizații de afaceri din România:

Anca Harasim - Director Executiv, Camera de Comerț Româno-Americana (AmCham);

Adriana Record - Director Executiv, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER);

Charlie Crocker - Chief Executive, British Romanian Chamber of Commerce in Romania BRCC;

Sebastien Metz - Director General, Camera de Comerț și industrie Româno-Germană (AHK);

 Maurits Dohmen - Director Executiv, Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC);

Walter Friedl - Președinte, Austrian Business Club;

Sotiris Chatzidakis - Fondator și Vice-Președinte Executiv,  CEO Clubs & Next Gen;

Osnat Peled - Președinte, Business Women Forum Romania (BWFR);

Grégoire Vigroux – Vice-președinte Marketing, TELUS International Europe & Acționar al Romania-Insider.com;

Corina Chirileasa - Fondator și Acționar al Romania-Insider.com & Managing Partner la City Compass Media;

Sandra Jitianu - Project Manager, Romania Insider Awards;

Volker Moser - Business Developer & Acționar al Romania-Insider.com & Co-fondator City Compass Group;

Andrei Chirileasa, Redactor Șef & Partener, Romania-Insider.com.

 

Calendarul evenimentului

 

15 mai 2018 - 27 iulie 2018 - Nominalizări online pentru 8 categorii premii

15 august 2018 – Publicarea nominalizărilor eligibile pe pagina evenimentului Romania-Insider.com/Awards și deschiderea votului public online

5 septembrie 2018 –  desemnarea celor 3 finaliști pentru fiecare premiu, după votul membrilor din Consiliul Consultativ (Board of Advisors)

24-28 septembrie 2018 – Întâlnirea membrilor din Juriu și votarea câștigătorilor

15 octombrie 2018 – Închiderea votului public online

16 octombrie 2018 – Premierea câștigătorilor in cadrul Galei Romania Insider Awards

 

Parteneri confirmați ai evenimentului:

Partener Principal - CRH Romania

Partener Gold - Grecu & Asociații

Parteneri - Alesonor, TELUS International Europe, Nomenius

Suporteri - Camera de Comert Romano-Americana (AmCham), Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), British Romanian Chamber of Commerce in Romania BRCC, Camera de Comert si industrie Romano-Germana (AHK), Camera de Comert Romano-Olandeza (NRCC), Austran Business Club,  CEO Clubs & Next Gen, Business Women Forum Romania (BWFR).

 

Parteneri Media confirmati: Wall-Street, HR Club, IQads, OfficeRentInfo.ro, Europa Property, Le Petite Journal de Bucarest, Stiinta si Tehnica

 

Mai multe informații despre proiect și eveniment pe Romania-Insider.com/Awards și pe email la [email protected] .

 

Lansata in 2010, Romania-Insider.com este cea mai citită publicație online de limba engleză dedicata României, cu peste 260.000 de cititori unici lunari, români și străini din toata lumea. Site-ul este citit de oameni de afaceri, antreprenori, manageri din multinaționale din Romania și din regiune, jurnaliști de la publicații internaționale de renume, fonduri de investiții, agenții de rating, instituții europene, printre altele. (sursa: Romania-Insider.com)