„2016 a fost, pentru Regina Maria, un an al tranzacţiilor. Doar prin intrarea în Reţea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzacţii de pe piaţa serviciilor medicale private. În ultimii ani, Regina Maria a fost implicată în 13 tranzacţii cu preluare integrală a altor jucători, precum şi în 3 tranzacţii care au vizat schimbarea acţionariatului companiei.  Avem în continuare apetit pentru achiziţii, ne uităm la mai multe deal-uri şi suntem deschişi către alte oportunităţi de extindere. Analizăm toate posibilele achiziţii cu cea mai mare seriozitate”, spune Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

 

Recent, compania a achiziţionat Al-Medica Berlin, punând astfel pe hartă prima policlinică a reţelei din Ploieşti, care, în urma unui proces de modernizare, va prelua numele REGINA MARIA Ploieşti. Noul centru se întinde pe o suprafaţă de 300 de mp, dispune de 9 cabinete pentru consultaţii şi de un punct de recoltare a analizelor. Pentru început, pacienţii au acces la 13 specialităţi medicale, urmând ca pe parcursul acestui an, numărul acestora să fie suplimentat. Policlinica oferă investigaţii decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru cinci specialităţi (dermatologie, ecografie, obstetrică-ginecologie, pneumologie şi psihiatrie), dar şi servicii de Medicina Muncii. 


Regina Maria deţine, în acest moment, 14 policlinici în capitală, după ce, la începutul acestui an, a inaugurat alte două centre şi are ca obiectiv pe termen scurt deschiderea unui al treilea. (sursa: capital.ro)