Floreasca Park este prima investiție a Resolution Property în România și a cincea investiție a celor de la Zeus pe piața imobiliară din București și reprezintă prima achiziție a joint-venture-ului dintre cele două companii de investiții și de administrare a activelor.

Clădirea de birouri de clasa A este situată în zona vibrantă Floreasca-Barbu Vacarescu, unul dintre cele mai căutate cartiere de afaceri din București, care este adesea denumit și „Noul CBD”. Proprietatea ancorată de Oracle este alcătuită din două clădiri moderne de birouri de clasă A, care sunt conectate printr-o parcare subterană pentru 586 de mașini. Alți chiriași de tip blue-chip ai clădirii includ Kellogg’s, BASF, Saint-Gobain, Ursus Breweries și ENI. Proprietatea este bine deservită de legături de transport public și oferă o serie de facilități pentru chiriași, inclusiv o cafenea și o unitate bancară.

Complexul îndeplinește, de asemenea, standarde ridicate de durabilitate, cu funcții precum reciclarea apei și căldurii, răcirea naturală pe timp de noapte cu un sistem computerizat de ferestre, pompe de căldură și utilizarea apei subterane pentru sistemele de răcire. 
Cumpărătorii au fost asistați de Kinstellar, Knight Frank, Ernst & Young și Sentient. Achiziția a fost finanțată de Erste Bank. GLL Real Estate Partners a fost consiliată de PeliPartners, Cushman & Wakefield Echinox și Portland Trust în calitate de administrator imobiliar.