Noul centru de birouri flexibile inaugurat de Regus în Sun Plaza ocupă o suprafață de 1.050 de metri pătrați și a fost deschis publicului în luna mai a acestui an, oferind atât  birouri individuale cu lumină naturală, cât și un extins spațiu de coworking, phone booth pentru convorbiri telefonice liniștite și săli de întâlnire. Sun Regus Center se adresează companiilor cu sediul în nordul Bucureștiului, care vor să ofere o alternativă de lucru pentru angajații care locuiesc în sud, precum și companiilor mici și mijlocii cu birouri în zona de sud, aflate în căutarea unui spațiu de birouri de calitate superioară.
„La aproape șase luni de la inaugurare, ne bucurăm să vedem că Sun Regus Center atrage atât companii din zona de nord, precum și businessuri din vecinătatea proiectului. Avem clienți a căror activitate necesită prezența în sud și care așteptau un spațiu modern de clasa A, cu servicii incluse, în această parte a orașului. De la deschidere, ne-au trecut deja pragul companii din domenii diverse, precum IT&C, producție, turism, retail și e-commerce”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG (International Workspace Group), companie care deține brandul Regus.
IWG a intrat pe piața locală în anul 1999, cu marca Regus, un pionier pe această nișă, iar în 2018 a lansat în România și Spaces, ambele fiind branduri de spații de lucru flexibile, gândite pentru a mări productivitatea și creativitatea, dedicate companiilor și start-up-urilor. 
„În ultimul an, am observat un interes ridicat pentru birourile flexibile aflate în zona de sud a Bucureștiului. Discutăm cu mai multe companii care au sediul în nordul orașului, dar țin cont de faptul că peste 50% dintre angajați locuiesc în jumătatea sudică și încearcă să le ofere mai multe opțiuni pentru spațiile de lucru”, a afirmat Vlad Damian, Head of Advisory&Transaction Services, Investor Leasing, CBRE România, care a consiliat Regus în această operațiune.
Noul centru Regus beneficiază de imediata apropiere a magazinelor și serviciilor din Sun Plaza, având totodatăacces direct din centrul comercial către magistrala de metrou M2, care leagă rapid Sun Plaza de huburile de birouri din Piața Victoriei, Aurel Vlaicu și Pipera, precum și de marile universități din zonele Piața Romană și Universitate. 
„Piața spațiilor flexibile și de coworking din București s-a extins rapid în ultimii ani, astfel încât avem peste 40 de spații care ocupă o suprafață totală de circa 70.000 de metri pătrați, conform datelor CBRE Research. Există numeroase opțiuni în aproape toate zonele Capitalei, cu pachete de servicii și bugete diferite și vedem cum tot mai multe companii oferă angajaților ocazia de a salva timp, lucrând mai aproape de casă și fiind în același timp parte dintr-o comunitate de business”, a adăugat Vlad Damian. (sursa: CRBRE)