Compania își propune să finalizeze în primăvara anului 2019 etapa a doua a proiectului, care are o suprafață închiriabilă de 18.000 de metri pătrați. Va avea un spațiu de coworking și facilități multifuncționale pentru industriile creative.

“Interesul pentru proiectul nostru este peste așteptări și de aceea facem demersuri să finalizăm întreaga clădire înainte de termenul propus inițial. ISHO se conturează drept cea mai modernă și atrăgătoare zonă nou dezvoltată în oraș, foarte atractivă pentru angajați și companii. Putem vorbi de un nou pol de atracție în zona centrală. Cererea ridicată de birouri și de apartamente duce la urgentarea proiectului, toate clădirile planificate urmând a fi finalizate în 2020”, a declarat Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.

Dezvoltatorul a adaugat că a reușit să închirieze aproape în totalitate primele 15.000 mp de spații de birouri, primii chiriasi fiind așteptați să își înceapă activitatea în iunie.

ISHO Offices este proiectat să aibă o suprafață de 50.000 mp, care va fi livrată în trei etape. Odată finalizată, proiectul va putea oferi 6.000 mp spațiu de închiriat pe etaj. Acesta va avea de asemenea 2.000 de locuri de parcare și aproape un hectar de spații verzi. (sursa: ziuadevest.ro)