Proiectul, denumit Circului Park Tower, este dezvoltat de firma Rodelco, un vehicul creat de compania Ravago si investitori greci.

"Constructia a inceput in luna februarie 2013, avand ca termen de finalizare sfarsitul anului 2014", a declarat pentru Mediafax Viorica Dragotel, sales&marketing manager al complexului rezidential. Ea nu a indicat valoarea investitiei, dar a mentionat ca proiectul va fi sustinut din fonduri proprii ale dezvoltatorilor.

Proiectul cuprinde apartamente de 2, 3, 4 si 5 camere, structurate pe 15 etaje, plus doua niveluri subterane. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 70 metri patrati si 200 de metri patrati, o caracteristica aparte a acestora fiind reprezentata de peretele cortina de sticla care imbraca cladirea, terasele si balcoanele.

Circului Park Tower este adresat, in special, persoanelor cu venituri medii sau mari, preturile variind intre 1.000 si 1.500 de euro/mp (fara TVA) in functie de pozitia in care este amplasat apartamentul.

Partenerii in proiect au achizitionat la finele anului trecut terenul de 2.400 de metri patrati pe care este construit imobilul. Acestia au mai fost implicati in dezvoltarea de proiecte imobiliare pe piata locala, respectiv o cladire de birouri in zona Delea Noua si o hala de depozitare in Pantelimon, ambele integral inchiriate. De asemenea, ei au dezvoltat un complex de locuinte in Mogosoaia, vandut integral.

Ravago este o afacere de familie belgiana cu sediul la Arendonk, fiind activa printre altele in domeniul productiei de mase plastice si logisticii. (sursa: wall-street.ro)