Hackathon-ul se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, la sediul Colliers Romania. Timp de 24 de ore, 50 de programatori și developeri vor fi provocați să dezvolte soluții funcționale adaptate nevoilor și proceselor interne, să lucreze cu baze de date cu informații despre piața rezidențială și să ajute la creșterea gradului de transparență și profesionalism din piața imobiliară.

„Piața rezidențială din Romania este foarte dinamică, dar există loc de îmbunătățire pe partea de transparență și de standarde după care se ghidează. Misiunea Colliers este aceea de a accelera succesul clienților noștri, iar inovația este mare parte din secretul pe care ne bazăm. Lucrăm într-un spirit antreprenorial, bazat pe curiozitate, onestitate, disciplină, muncă în echipă și cu gândul la un viitor în care tehnologia ne va face viața mai bună. Avem multe idei pentru piața imobiliară din România și căutăm talente locale cu aceleași valori, alături de care să le transpunem în realitate”, a declarat Gabriel Blăniță, Senior Associate Valuation and Advisory Services în cadrul Colliers.

La Hackathon-ul Colliers sunt invitați freelancerii, start up-urile din IT și tehnologie și pasionații de concepte ca inteligența artificială, machine learning, microservicii, web scraping și RPA. Aceștia se pot înscrie individual sau pe echipe. De asemenea, procesul creativ va fi coordonat de o echipă de mentori, iar prezentarea soluțiilor se va face în fața unui juriu format din profesioniști din piața imobiliară, business și programatori cu experiență.

Participanții la primul Hackathon Colliers vor colabora, vor învăța și se vor întrece în creativitate, iar marele câștigător al evenimentului va primi un contract ferm de colaborare cu firma Colliers pentru implementarea soluțiilor tehnologice.

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul evenimentului https://hackathon.colliers.ro/ până la data de 27 noiembrie 2019. Întrebări suplimentare pot fi adresate echipei organizatoare printr-un e-mail către [email protected]. (sursa: Colliers)