După 20 de ani, timp în care a funcționat în aceeași fabrică de la marginea Sibiului, Asolo își mută liniile de producție într-un spațiu modern, cu o suprafață totală de 3.600 mp, situat într-unul din cele mai noi proiecte clasa A din Sibiu, Parcul Industrial Network.       

“Am ales această locație după o căutare de doi ani. Ceea ce ne-a convins, până la urmă, a fost layout-ul clădirii, calitatea foarte bună a sistemelor de siguranță, dar și infrastructura de transport din zonă, care reprezintă un beneficiu în plus pentru angajații noștri”, a explicat Marco Zanatta, președintele Asolo. 

Localizat în zona industrială de Est a Sibiului, Network Industrial Park este foarte bine conectat la centrul orașului, la zona industrială de Vest și aeroport, având acces direct la autostrada A1. Noul sediu Asolo cuprinde peste 300 mp de spații de birouri și o zonă de 3.300 mp dedicată producției și depozitării, care va fi personalizată după cerințele și nevoile clientului. Zacaria va livra spațiul la începutul anului 2021. 

 “Credem că orice companie are nevoie în primul rând de un spațiu potrivit pentru a putea derula afaceri de succes și credem că este de datoria noastră să oferim clienților noștri soluții pe măsura așteptărilor lor și să îi ghidăm în acest proces de luare a deciziilor. Referitor la colaborarea cu Asolo, suntem încântați mai ales datorită faptului că mulți din echipa noastră sunt fani ai produselor Asolo de ani buni, așadar este o onoare pentru noi să îi avem drept parteneri”, a explicat Marius Moga, Sales & Marketing Manager la Zacaria. 

În această perioadă plină de provocări, prudența pare a fi cuvântul după care se ghidează investițiile pe termen lung, însă Asolo, ca multe alte companii, rămâne optimistă.  “Suntem foarte entuziasmați de parteneriatul început cu Asolo, care ne completează perfect portofoliul și este în concordanță cu obiectivele noastre pe termen lung. Zacaria a avut un impact considerabil în remodelarea peisajului industrial local, iar deciziile pe care le-am luat de-a lungul anilor au dovedit că am ales calea corectă, tot mai mulți clienți premium alegând să se relocheze în parcurile noastre moderne”, a explicat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria. 

Network Industrial Park, ce cuprinde două clădiri industriale cu o suprafață totală de 41.000 mp, găzduiește, în acest moment, șapte clienți, în principal din industria automotive, de transport și logistică. O dată cu venirea companiei Asolo, în parc mai rămân disponibile doar două module, fiecare de aproximativ 2.000 mp. (sursa: economica.net)