Proiectul “Înfiinţare Centru de Afaceri de către S.C. ROMEX S.R.L.” a urmărit crearea unui incubator de afaceri, care să ofere servicii integrate de sprijinire a IMM-urilor locale, în scopul dezvoltării infrastructurii de afaceri a municipiului Tîrgu-Mureş. Cele 11 birouri complet dotate și utilate au o perspectivă de ocupare de 100% și beneficiază de sprijinul permanent a celor opt persoane angajate special prin proiect.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 17 luni, din mai 2011 până în octombrie 2012. Sediul a fost construit integral, iar lucrările au durat aproximativ un an. Ulterior, au urmat achizițiile de mobilier, echipamente IT, realizarea aplicației informatice și angajarea personalului Centrului de Afaceri.

 

Întins pe o suprafață de 725 de metri pătrați, centrul este amplasat în zona de afaceri a municipiului Târgu-Mureș. Aici, IMM-urile locale au la dispoziție 11 birouri cu suprafețe cuprinse între 20 și 40 metri pătrați, complet mobilate şi dotate cu echipamente IT, o sală de şedinţe, o sală modernă de conferinţe, o sală de protocol, oficii, parcare păzită etc. (sursa: economica.net)