Proiectul, care se va întinde pe o suprafață de 5,3 hectare pe Bulevardul Take Ionescu, este una dintre cele mai ample investiții din zona de vest a țării, cu un total planificat de 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri și o importantă componentă de servicii.

Proiectul a cărui investiție va depăși 130 de milioane de euro va fi dezvoltat etapizat. Prima etapă, care va demara în perioada următoare va include 300 de apartamente.

Conceptul proiectului avansează rapid, demararea primelor lucrări de pregătire a șantierului fiind planificată pentru perioada următoare. După obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor de construcție, lucrările vor demara și vor avansa într-un ritm susținut, astfel încât prioritară va deveni livrarea primelor apartamente.

“ Un aspect important care a stat la baza deciziei noastre este experiența pe care echipa Premier Estate o are în reprezentarea unor proiecte mari și oferirea celor mai potrivite soluții locative pentru cei interesați să achiziționeze un apartament”, arată Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului.

Dezvoltatorul și-a anunțat intenția de a crea un concept integrat, incluzând, pe lângă cele două componente majore, rezidențial și office, o serie de servicii: un parc nou, locuri de joacă pentru copii, sală de gimnastică prevăzut cu piscină sau pistă de alergat, restaurante, cafenele.

De asemenea, va fi dezvoltată, în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, o soluție care să asigure orașului o legătură coerentă pe relația Nord – Sud, care va prevedea inclusiv construcția și integrarea unei noi străzi ce va străbate terenul pentru a face legatura între bulevard și malul Begăi.

Mulberry Development este o companie activă pe piața imobiliară locală încă din 2005. Cunoscută în special pentru dezvoltarea celor mai importante complexe office din orașele secundare din România, City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca, dezvoltatorul a anunțat de curând un al treilea proiect major, cu o componentă rezidențială majoră, situat în vecinătatea centrului Timișoarei.

Premier Estate Management este una dintre cele mai mari companii de consultanță în domeniul imobiliar din România. Cu o vechime de 8 ani pe piață, compania are un portofoliu de investiții de peste 150 milioane de euro și cuprinde peste 1.000 de apartamente gestionate în regim de exclusivitate în ansambluri rezidențiale precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, Pallady Towers, Bucuria, Maison 10, The Norm, Mediteraneo și Vivando Residence. (sursa: profit.ro)