Ana Nekhamkin are experiență în elaborarea și dezvoltarea afacerilor, mai exact în achiziționare, finanțare și administrare în sectorul imobiliar. Înainte de a se alătura Mindspace, Ana a fost implicată în proiecte internaționale pe piețe din SUA, Europa și Orientul Mijlociu, fiind responsabilă de expansiunea Sonder în EMEA. Totodată, s-a ocupat și de coordonarea tranzacțiilor pentru operațiuni de dezvoltare hotelieră și apartamente cu facilități multiple din Marea Britanie și Europa.

„Ana Nekhamkin reprezintă o completare excelentă a echipei noastre și suntem încântați că va prelua rolul de VP Real Estate & Projects în cadrul Mindspace”, a declarat Dan Zakai, co-fondator și CEO Mindspace.

„Sunt onorată să mă alătur echipei Mindspace și să valorific experiența mea din industria ospitalieră, astfel încât să contribui la extinderea amprentei sale globale. Mindspace s-a impus ca un jucător cheie într-o clasă de active interesantă, aflată într-o evoluție rapidă. Iar datorită brandului său remarcabil, serviciilor sale și printr-o performanță financiară solidă, compania se aliniază perfect extinderii pe noi piețe, dar și pe cele existente”, a adăugat Ana Nekhamkin.