Medicover, unul dintre cei mai mari operatori de servici medicale private, a deschis o clinica cu o suprafata inchiriabila de 250 metri patrati in cladirea H5 a parcului de birouri West Gate, amplasat in zona de vest a Bucurestiului, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei.

 “In parcul de birouri West Gate isi desfasoara activitatea aproximativ 8.000 de angajati ai companiilor chiriase, la care se adauga aproape 2.000 de studenti care locuiesc in campusul privat West Gate Studios. In total, vorbim de circa 10.000 de persoane, carora incercam sa le oferim o gama completa de servicii”, a declarat Stefan Tudos, Leasing Manager in cadrul Genesis Development, dezvoltatorul proiectului West Gate.

In plus, LS Travel Retail, subsidiara din Romania a Lagardère Services, care detine retelele Inmedio si Relay, a deschis in cladirea H5 un magazin 1 Minute, care ocupa o suprafata inchiriabila de aproximativ 100 metri patrati, incluzand zona de luat masa.

 

1 Minute este un concept international de magazine convenience, care ofera produse food: de la sandwich-uri ambalate sau pregatite pe loc la salate, fructe si deserturi, precum si o serie de produse complementare: cafea si racoritoare, presa si carte sau tabac si accesorii.

In urma acestor noi contracte de inchiriere, cladirea H5, cu o suprafata inchiriabila de circa 15.000 metri patrati, a ajuns la un grad de ocupare de 75%.

Parcul de afaceri West Gate este dezvoltat de compania Genesis Development si cuprinde cinci cladiri de birouri, care totalizeaza o suprafata inchiriabila de aproximativ 75.000 de metri patrati.

Primele patru cladiri au obtinut certificarea BREEAM Very Good, astfel incat West Gate a devenit primul parc verde de birouri din Romania. Cea de-a cincea cladire, livrata in primul trimestru din 2013, va fi certificata dupa un an de functionare, conform standardelor BREEAM.

In prezent, West Gate are un grad de ocupare de 93%, printre companiile chiriase numarandu-se: Siemens, Dacia Renault, Ericsson, WNS, PPD Romania, Panasonic, Citibank, Alpha Bank, Société Générale si Carestream Health.

 

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. Genesis Development este dezvoltatorul primului campus privat din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii. Compania a dezvoltat, de asemenea, parcurile de afaceri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. (sursa: wall-street.ro)