Proiectul include 42.000 mp de spatii de birouri si este inca in dezvoltare.

Anul trecut, Lion's Head Investments a achiziționat proiectul Oregon Park din București, dezvoltat tot de Portland Trust, într-un acord estimat la aproximativ 160-170 de milioane de euro.

Expo Business Park este primul complex de birouri care va fi livrat în zona Expozitiei, unul dintre hub-urile de birouri din București. Valoarea tranzacției ar putea depăși 120 de milioane de euro. În prezent, aproximativ 75% din suprafața sa este deja închiriată unor chiriași, cum ar fi ING Bank (o clădire întreagă sau 20.000 de metri pătrați), operatorul de restaurante Stradale, lanțul de fitness World Class, 1 Minute și Spaces.

Proiectul va cuprinde trei cladiri: cel inchiriat de ING Bank, finalizat in aceasta primavara, iar celelalte doua (cu o suprafata totala de 22.000 mp), programate pentru livrare in iunie 2019.

Pe langa Oregon Park, Lion's Head Investments detine si doua cladiri de birouri in Sofia - Polygraphya Office Center si Megapark. În total, compania are un portofoliu de cinci clădiri cu o suprafață închiriabilă de 235.000 mp, cu o valoare de 310 milioane EUR.

Lion's Head Investments este o companie deținută de compania de asigurări de viață din Africa de Sud, Old Mutual și dezvoltatorul bulgar AG Capital. (sursa: economica.net)