Seria de evenimente prilejuite de lansarea oficiala vor avea loc in cladirea Sky Tower, Calea Floreasca 246 C, et 18, sector 1, Bucuresti , incepand din data de 7 martie pana in 11 martie.

“Grupul de firme Workspace Studio – Ergonomos a fost dezvoltat pornind de la o viziune axată pe ergonomie și design centrat pe ființa umană”, a explicat dl. Horaţiu Didea. “O afacere făcută altfel, într-o manieră prietenoasă, sustenabilă și axată pe nevoile reale ale clienților. În ultimii 5 ani am reuşit să atragem alături de noi companii precum Wearwell, producătorul nr.1 mondial de covoare ergonomice, Blueair AB, lider al industriei de purificatoare de aer sau Mey Gmbh, unul dintre cei mai mari producători de scaune ergonomice industriale. De curând am devenit Dealer Partner în România al Herman Miller, iar oferta noastră de soluții la cheie de amenajări de birouri a fost de asemenea completată cu furnizori precum Tapibel/Incati, producător belgian de mochetă care este furnizor autorizat al Olimpiadei de la Rio de Janeiro, Wuteh,  companie poloneză producătoare de mobilier de birou și Buzzispace, lider european în producția de mobilier acustic și de design.”

 

Compania americană Herman Miller, lider global în cercetare, inovare și dezvoltare de scaune ergonomice și sisteme de mobilier de birou, creează de peste o sută de ani soluții inovatoare pentru a ajuta oamenii să realizeze lucruri extraordinare în munca lor. Zeci dintre produsele Herman Miller sunt expuse în colecțiile permanente ale marilor muzee de artă modernă din întreaga lume.

 

Herman Miller a creat, de asemenea, o nouă metodologie de planificare a spaţiului numită „Living Office”, care se bazează pe studii de sociologie, arhitectură şi tehnologia informaţiei care au durat şase ani, rezultând un ansamblu de metode şi concepte de planificare, dimensionare şi mobilare a spaţiului.

 

În noul show-room din Sky Tower clienții vor putea nu numai să testeze cele mai bune scaune de birou din lume, dar și să experimenteze conceptul „Living Office” - un spațiu de lucru mai natural și mai atractiv care oferă ceva unic: un atașament spiritual față de muncă și față de colegi, o platformă dedicată productivității și eficienței sporite, precum și o dinamică umană mult mai naturală pentru interacțiune și creație.

 

Cel mai cunoscut produs al companiei americane este Aeron, legendarul scaun de birou care a stabilit etaloane încă nedepășite în știința materialelor și ergonomie.

 

La rândul său, dl. Bogdan Bolohan, Managing Partner al Workspace Studio, a observat existenţa tendinţei „multor companii de a investi mai mult în soluții ergonomice și de mobilare de înaltă calitate, cu condiția de a obține plus valoare și un «return on investment» mai bun. Răspunsul nostru a fost de a oferi, în colaborare cu Herman Miller, mobilier de birou de înaltă calitate la prețuri mai mici. Tot mai multe firme mici și mijlocii aleg să investească în soluții de mobilier ergonomic și de design axat pe ființa umană, înțelegând și bucurându-se de beneficiile pe care acesta le aduce prin mărirea satisfacției angajaților, a stării de bine la muncă și, nu în ultimul rând, prin creșterea prestigiului și a imaginii companiei”.

 

„Cifra de afaceri a grupului  Workspace Studio – Ergonomos a crescut încet, dar sigur, pâna la 1.000.000 de euro în 2015. Pentru 2016 avem planuri mari. Preconizăm o creștere de minimum 50%, până la 1.5 milioane de euro”, a afirmat dl. Didea. (sursa: Workspace Studio)