Culorile îndrăznețe ale liniei de producție Helmfon permit biroului să arate distractiv și deosebit. În plus, compania oferă o opțiune de personalizare a Helmfon. Casca unică, special creată conform dorințelor clientului, va face ca persoana să arate și să se simtă ca super-eroul său preferat în viața reală.

Principalele materiale sunt: vopsea nitro, carcasă exterioară - fibră de sticlă, învelitoare în interiorul membranei cu materiale din polietilenă spumată. Helmfon este echipat cu sistem de bord, microfon, difuzoare, acumulator, lupă și loc special pentru smartphone. Astfel, puteți viziona filme și videoclipuri, puteți organiza conferințe Skype, puteți răspunde sau efectua apeluri, puteți viziona sau edita fotografii sau adăuga câteva funcții personale.

În plus, Helmfon poate fi utilizat în diferite poziții - ca o cască pe umeri, o cască montată pe perete sau pe plafon. Aceasta face ca Helmfon să se potrivească perfect în fiecare spațiu deschis și să fie eficient pentru fiecare situație.

Helmfon este, de asemenea, o modalitate perfectă de a economisi spațiul de lucru. În locul organizării sălii de ședință, unde numai o singură persoană poate comunica (oraganizează apelurile Skype, apelurile telefonice, sesiunile VR etc.), Helmfon oferă posibilitatea de a economisi spațiul de birou. Datorită funcțiilor de absorbție specială a sunetului, nu mai este nevoie de organizarea de săli de întâlniri pentru comunicare online, fiecare persoană poate să-și facă munca de comunicare doar în Helmfon.

POVESTEA:
Povestea Helmfon a început în septembrie 2016, când departamentul local al companiei Limelight Networks ne-a cerut să creăm câteva săli de întâlnire noi în biroul lor, unde să poată face apeluri prin Skype (crearea unei săli de întâlnire tipice pentru o singură persoană (3x3 metri, unde angajații vor efectua în liniște apelurile Skype). Am făcut design-ul interior pentru acea companie cu o jumătate de an înainte, așa că am știut cât spațiu a fost ocupat de acest tip de săli de întâlnire și nu am vrut să folosim spațiul în acest mod inutil și mai mult.

Am hotărât să analizăm mai mult această problemă, să sugerăm o nouă modalitate de a organiza spațiul de birou și să începem să lucrăm la crearea instrumentului, ceea ce va permite persoanei să facă apelurile Skype pe locul său, fără a-i deranja pe alți colegi. Am petrecut mult timp la biroul de rețele Limelight, încercând să aflăm problemele cu care angajatorii lor s-au confruntat și am studiat nevoile acestor persoane. După această cercetare am înțeles că proiectul nostru trebuia să devină ceva mai mult decât un "dispozitiv de blocare a sunetului interior". Ne-am propus să creăm un dispozitiv care să ajute beneficiarul să se concentreze asupra procesului de lucru și să folosească eficient timpul la birou.

Denumirea Helmfon se face prin combinarea a două cuvinte - cască și telefon. Forma de cască va oferi vizual persoanei un anumit spațiu personal, în timp ce funcțiile telefonului vor permite comunicarea cu lumea exterioară.