"Compania care va câștiga procedura va fi responsabilă atât pentru lucrările de infrastructură ale întregului proiect, precum si de ridicarea primei clădiri din ansamblu, o construcție cu două subsoluri, parter și 10 etaje, cu suprafață brută închiriabilă de 36.189 mp. Căutăm companii cu expertiză în proiecte de amploare, care pot face oferte competitive pentru proiectul nostru”, a declarat Geo Mărgescu, CEO & fondator Forte Partners.

 

Lucrările de construcție vor fi începute în primul trimestru al anului următor, astfel încât prima fază să fie livrată în a doua parte a anului 2017. Întreg proiectul va avea 56.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă.

 

The Bridge, o investiție de 85 milioane de euro, este situat în imediata vecinătate a pasajului Basarab, zonă care se prefigurează drept noul pol de dezvoltare imobiliară a Bucureștiului, aici urmând să fie absorbită cererea în creștere venită din partea companiilor de tip BPO (business process outsourcing), SSC (shared service center)  sau IT.

 

Pe lângă infrastructura bine pusă la punct, zona de bucură de proximitatea față de Universitatea Politehnică, prinicipalul generator de forță de muncă pentru sectorul IT. (Sursa: profit.ro)