„Suntem mândri să anunțăm finalizarea fazei a doua a proiectului U•Center, într-un context de piață caracterizat, în acest an, de scăderea semnificativă a livrărilor de spații office noi. Ne bucurăm că am reușit să adaptăm proiectul la noile cerințe existente în piața de birouri, în condițiile în care modul de lucru s-a schimbat semnificativ din 2019, anul începerii lucrărilor la prima fază a proiectului, iar U•Center 2 a fost ales de companii de anvergură”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator al Forte Partners. „U•Center 2 consolidează comunitatea de business deja creată în prima fază a proiectului și completează spectrul de facilități oferite atât angajaților companiilor chiriașe, cât și membrilor comunității locale din zonă prin spațiile de retail de la parterul celor două clădiri. Nu în ultimul rând, proiectul a regenerat din punct de vedere urban zona Tineretului, care astăzi a devenit un important hub de afaceri ce aduce plusvaloare economică și comunitară”, a adăugat Geo Mărgescu.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Anterior vânzării, prima fază a proiectului a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health & Safety , iar în februarie 2023 – certificarea WELL Platinum cu scorul 91, cel mai mare înregistrat în România, la momentul acordării, pentru acest tip de certificare. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a U•Center.