Prin cardul de beneficii, compania facilitează discounturi permanente la 21 de firme.

 

Printre beneficii se numără discounturi la servicii de traduceri, furnizate de firma Contrad Groupe AD, recrutare de personal și HR furnizate de Flow, IT&C și web realizate de Tellence, echipamente IT&C, media&PR prin mediapr.ro, producție video și grafică 3D prin dogmafilm.com, servicii avocatură prin Cabinet Emil Racoviceanu, amenajare interioară, organizare de evenimente și team building la Snagov, dar și reduceri de 10-20% la restaurantele din zonele unde sunt amplasate cele două clădiri de birouri unde funcționează Flash, precum Lente Bistro, Jeunesse Bistro, Octopus, Cofetăria Armand, Bernschutz & Co.

 

Posesorii de card Flash Office –Instant Office Benefits vor avea reduceri de 10% la o florărie din vecinătate, Expert Flower.

 

Pe lângă food și flori, angajații firmelor din HUB-ul și din spațiile de birouri Flash Office Solutions vor mai avea reduceri de 10-15% la cămășile de la pineberry.ro , de 15% la accesoriile de birou – papioane, butoni, bretele și eșarfe – Mădălina Spîrleanu Accessories, decorațiunile interioare, pentru birou și casă reduse cu 10% de la retroboutique.ro, optică medicală de la Optiplaza, 15% la sala de sport Evegym, specializată în cursuri de Kangoo Jumps, aerobic, masaj și servicii de styling reduse cu 20% de la saloanele Otto Olivery.  

 

Lista rămâne deschisă, Flash Office Solutions fiind în discuții cu mai mulți parteneri.

 

Compania Flash Office Solutions a fost înfiinţată în 2013, iar prima locaţie operaţională cu spaţii de instant&offices este disponibilă în clădirea Armand Călinescu 26. A doua locaţie, în Maria Rosetti Tower este operaţională începând cu 1 noiembrie 2014. Flash Office se adresează atât celor care au nevoie de o adresă pentru un start-up sau o filială locală, cât şi companiilor care au nevoie de un birou la cheie. (sursa: dailybusiness.ro)