Proiectul Cluj Business Campus este o investiție totală de 27 de milioane Euro care aduce conceptul New Urban, deja popular în țările dezvoltate, pe piața clujeană. Conceptul anticipează nevoile de muncă și de timp liber ale rezidenților campusului, oferind o gamă largă de servicii de business și after-business, pe o rază de doar 100 de pași.

În cei peste 30.000 mp, sunt găzduite birouri, apartamente, un bistro, un teren de sport, o sală de fitness, un incubator de afaceri, un parc, o grădiniță și o școală cu predare după curriculum internațional, iar campusul urmează să completeze oferta de servicii disponibile cu un spațiu de co-work și un barber shop.

Clădirea de birouri CBC 3 este închiriată în proporție de 75% de către Bitdefender, Catalysts și Royal School in Transylvania. Angajații companiilor partenere au opțiunea de a cumpăra sau închiria apartamente în cadrul campusului, timpul petrecut în naveta obositoare spre alte centre rezidențiale ale orașului putând fi acum mai bine folosit. CBC Bistro, CBC Fitness Corner, CBC Park, CBC Football Arena și evenimentele dedicate comunității CBC reprezintă opțiuni de petrecere a timpului liber.
 
“Companiile care au decis să facă parte din comunitatea CBC sunt inovatoare și umane. Sunt afaceri care au cunoscut succesul pe plan local și global preocupându-se în mod real de binele angajaților lor. Această preocupare comună ne-a ajutat să devenim partenerul lor de Real Estate, susținându-le eforturile de a atrage și reține o densitate ridicată de talent în companie”, a detaliat Vlad Buzoianu, CEO CBC.

Un aspect diferențiator al proiectului CBC este faptul că dezvoltatorul și-a asumat administrarea cotidiană a campusului prin crearea și operarea facilităților sale. Cu excepția componentei de învățământ, toate facilitățile campusului sunt operate de către echipa de management CBC, cu următoarele obiective strategice: flexibilitate în adaptarea la nevoile chiriașilor și crearea unei comunități.