„Am demarat realizarea de space-planning-uri pentru a furniza partenerilor Esop posibilitatea de a lua cele mai bune decizii, de a evalua corect avantajele si dezavantajele fiecarui spatiu”, declara Alexandru Petrescu, managing partner ESOP Consulting l CORFAC International.

CUB Arhitecture activeaza de 8 ani pe piata, furnizand servicii de office planning companiilor pentru sedii care totalizeaza o suprafata de peste 65.000 mp spatii de birouri. Printre clientii sai se numara Banca Romaneasca (pentru 10.500 mp in cladirea de birouri Upground Business Center si pentru un spatiu de 3.350 mp in cladirea Euro Tower), Enel Energie Romania, DHL Romania, CEZ Romania, Ipsos Interactive Services, Sanofi Aventis si Konica Minolta.

 

Esop este unul dintre principalii consultanti imobiliari ce lucreaza de 11 ani in piata birourilor si pe piata rezidentiala, lider pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii. Incepand cu 2013, activeaza in asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors – o alianta de companii imobiliare antreprenoriale. (sursa: dailybusiness.ro)