Compania Joint Venture a fost reprezentată pe durata întregului proces de către  Nestor Nestor Diculescu, Kingston Petersen, lucrând cu  CMS Cameron McKenna SCA ca echipă de consiliere juridică pentru finanțatori.

 

Amplasat în Sectorul 3 din București, ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane euro și va fi deschis în aprilie 2016. Lucrările de construcție sunt în grafic. Lucrările de structură se află în fază avansată și se continuă cu partea de mecanică și inginerie.

 

Centrul comercial este amplasat în zona populară a Sectorului 3, una dintre cele mai populate din București. Situat în vecinătatea Lacului Titan și a Parcului Alexandru Ioan Cuza, ParkLake va deservi 1,5 milioane de locuitori incluși în vadul său comercial.

 

Centrul comercial a depășit rata de închiriere de 85% GLA. Noii chiriași reprezintă domenii variate, de la modă, accesorii, tehnologie la articole pentru casă și mobilă, activități recreative, servicii și restaurante și un cinematograf multiplex cu 14 săli. (Sursa: dailybusiness.ro)