Construcția celui de-al doilea bloc al proiectului, din care s-au vândut 25 de locuinţe, a fost demarată în luna octombrie a anului trecut. Investiția totală s-a ridicat la 5,4 milioane euro, iar Evocasa Optima II oferă 84 de apartamente într-o clădire de 11 etaje.

Apartamentele disponibile în proiect sunt cele cu două și trei camere. Preţurile pornesc de la 59.905 euro + TVA pentru cele cu două camere, iar pentru un apartament cu trei camere, prețul ajunge la 91.935 euro + TVA.

Adama este un dezvoltator activ pe pieţele din România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Pe piaţa locală, compania a construit până în prezent peste 1.650 de apartamente și câteva zeci de mii de metri pătrați de spații comerciale și birouri, în cadrul mai multor proiecte finalizate: în București – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploiești – Evocasa Orizont, Bacău – Evocasa Completa, Brașov – Evocasa Viva, Iași – Copou Bellevue și Cluj. Numărul unităților vândute de către Adama se ridică la peste 1.100.

 

Immofinanz Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare, listată la Bursele de la Viena și Varșovia. Portofoliu de proprietăți cuprinde în prezent peste 1.700 de proprietăţi având o valoare de piaţă de aproape 10,5 miliarde euro. (sursa: economica.net)