Colaborarea dintre companiile Iridex Group și ESOP Consulting se extinde și pe segmentul rezidențial, ESOP fiind desemnat agentul exclusiv pentru vânzarea apartamentelor din Grünenpark, primul proiect rezidențial al Iridex Group dezvoltat in Drumul Taberei, ansamblul fiind prezent și la TIMON, în perioada 20 octombrie-23 octombrie 2016, în Piața Constituției.

„Acum ne extindem modalitatea fructuoasă de colaborare avută pe piață de birouri și pe piața rezidențială, pentru că este un moment bun pentru diversificarea portofoliilor de servicii imobiliare și credem în acest proiect. Ansamblul Grünenpark este situat într-un cartier din interiorul orașului, Drumul Taberei, are 85 apartamente, aflate în 3 clădiri de câte patru etaje, durabile, rezistente la cutremur, dar cu facilități occidentale, necesare unui trai modern, precum ascensoare – un lucru mai rar întâlnit la blocurile cu mai puțin de 5 etaje, dar obligatoriu în standardele de confort occidentale, spălătorii și uscătorii pentru fiecare scară, locuri de parcare subterane și supraterane, boxe pentru depozitare, cameră gunoi echipată în conformitate cu regulile sanitare (aer răcit, apă, canal) etc. Și totul la un preț accesibil, de la 900 euro/mp util”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Ansamblul se află în cartierul Drumul Taberei, aproape de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței, într-o zonă liniștită, de vile, consacrată ca rezidențială, cu școli bune, grădinițe și infrastructura socială.

Prețurile pe unități în ansamblul Grünenpark, situat în  Drumul Taberei pornesc la garsoniere de la 35.568 euro (la o suprafață de 39.52mp), la 2 camere de la 46.764 euro (51.96 mp) și la apartamentele de 3 camere de la 70.938 euro (78.82 mp).

Garsonierele au suprafețe cuprinse între 37 și 44 mp, apartamentele de două camere între 51 și 65 mp, apartamentele de trei camere între 76 și 100 mp, iar apartamentele mari de patru camere au o suprafață de 135 mp.

Vânzările la Grünenpark s-au lansat de mai puțin de o lună și până acum cele mai solicitate au fost apartamentele de trei camere, preferate de familii care apreciază în primul rând facilitățile venite la pachet cu apartamentul. (Sursa: Esop)