Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă. Echipele care lucrează aici beneficiază de un mediu de lucru cu design atrăgător și confortabil, prevăzut cu sisteme performante de încălzire și ventilație. În plus, conceptul centrat pe comunitate care stă la baza acestei dezvoltări imobiliare oferă chiriașilor o serie de facilități integrate, dar și acces la restaurante și cafenele chiar în incinta ansamblului.

În acest moment, One Tower a atins un grad de ocupare de 100% și găzduiește o comunitate de companii de top, care beneficiază de spații de lucru moderne și certificate, centrate pe confortul și siguranța angajaților la locurl de muncă. Printre companiile care au ales One Tower drept sediu pentru echipele lor se numără McCann Worldgroup România, compania de consultanță imobiliară CBRE, Sanador, firma de avocatură CMS România, grupul Element, companiile farmaceutice Egis și Astellas, grupul de reciclare Green Group, compania Saint Gobain, dar și însuși dezvoltatorul acesteia, One United Properties. De asemenea, întreaga comunitate are acces la o gamă variată de facilități comerciale chair în incinta ansamblului, precum restaurantele Élephante, Meat2Eat, cafeneaua TED's Coffee sau cofetăria Mara Mura.

„One Tower a devenit o clădire emblemă a portofoliului nostru de birouri și a schimbat complet paradigma spațiilor de lucru. Companii importante din domeniile farmaceutic, avocatură, publicitate și chiar imobiliare sau companii foarte active în sectorul sustenabilitate, cu care împărtășim aceleași valori, au ales să își mute sediile la One Tower, unde echipele lor beneficiază de birouri și concepte de lucru moderne, axate pe sănătate, flexibilitate și acces la numeroase facilități. După One Herăstrău Office, anunțăm un grad total de închiriere pentru One Tower, un semnal ce confirmă strategia noastră de a livra dezvoltări office care răspund celor mai exigente criterii de sustenabilitate și wellness ale prezentului”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

One Tower are o suprafață închiriabilă de 23.750 mp și a fost concepută cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, cu spații moderne, luminoase, cu sisteme performante de încălzire și ventilație. Printre beneficiile oferite chiriaşilor se numără ferestrele operabile manual, locuri de parcare şi facilităţi pentru transport alternativ, atât pentru transport în comun, cât și individual, precum stațiile automatizate de biciclete pe care le pot folosi atât rezidenții și chiriașii, cât și perosanele aflate în tranzit în zonă.

Întreaga dezvoltare One Floreasca City reprezintă un concept imobiliar inovator, de referință pentru piața românească, concentrat pe comunitate și care înglobează o componentă rezidențială cu apartamente premium – One Mircea Eliade, clădirea de birouri clasă A One Tower, dar și o componentă comercială ce va fi dată în folosință odată cu restaurarea completă a fostei fabrici Ford și reintegrarea acesteia în circuitul capitalei României. Prin poziția sa excelentă în cartierul Floreasca, dezvoltarea a devenit un reper al zonei și oferă tuturor celor care își desfășoară activitatea sau locuiesc aici acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar și priveliște panoramică asupra lacului.

Portofoliul office actual al companiei One United Properties include 101.000 mp de spații de birouri și include One Tower, One Cotroceni Park Office Faza 1, One Herăstrău Office și One North Gate, urmând să ajungă la o suprafață de 136.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza 2.

 

ONE UNITED PROPERTIES este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE, iar acțiunile sale sunt incluse în indicele FTSE Russell Global All-Cap, care urmărește cele mai lichide acțiuni din lume, și în indicele FTSE EPRA Nareit EMEA Emerging, care urmărește evoluția companiilor active în sectorul imobiliar din piețele emergente.