Empatio este o clinică de recuperare cu specialiști în domeniul Neurologiei, Terapiei manuale, Osteopatiei viscerale, P-DTR, Acupunctură, Homeopatie și Terapie emoțională. În cadrul clinicii pacienții sunt susținuți să revină la starea de 100% eficiență, echilibru, sănătate și, în timp, chiar să ridice standardul acestui 100%.

Cladirea Eminescu Offices situata in str. Mihai Eminescu nr 108-112, este dezvoltata de Akcent Development, un dezvoltator cu un portofoliu bogat atat in zona rezidentiala, cat si in zona de office. Akcent Development pune accent pe calitate in toate proiectele sale, iar serviciile premium oferite de clinica Empatio s-au potrivit cu standardul cladirii Eminescu Offices.

” Serviciile noastre sunt premium, extrem de nișate si având în vedere acest aspect, am dorit o locație accesibilă, centrală, care să ne bifeze și nevoile de standard, suprafață, dotări.

Pasul către București face parte dintr-un plan pe termen lung, la care lucrez de câțiva ani, iar Eminescu Offices a bifat multe din așteptările mele privind standardele la care îmi tratez pacienții” spune dr. Orest Bolbocean, coordonator medical Empatio, owner și fondator al sistemului (Conceptului) Empatio.

Dr. Orest Bolbocean este medic neurolog practician și fondator Empatio, Doctor în Științe Medicale, certificat în Kinesiologie aplicată și P-DTR, singurul specialist în Terapie manuală cu studii medicale în Rusia.

“Am inteles din prima clipa nevoile clinicii Empatio, ne-au placut conceptul si omul din spatele lui, iar spatiul de retail al cladirii Eminescu Offices a fost alegerea potrivita pentru prima clinica Empatio din Bucuresti. Clinica ocupa acum 200 mp din parterul cladirii de birouri Eminescu Offices.

Suntem siguri ca succesul va veni usor, iar domnului doctor Bolbocean ii uram putere de munca si sa ramana la fel de pozitiv si empatic” spune Elena Miu, Senior Advisor Premium East8, cea care a coordonat tranzactia de inchiriere.