Parte a proiectului One Floreasca City, OneTower este amplasat în zona de nord a Bucureștiului și are 16 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de 24.000 mp. Clădirea de birouri se află în curs de dezvoltare și urmează să fie livrată în trimestrul al doilea din 2020. Tot parte a proiectului One Floreasca City, complexul rezidențial One Mircea Eliade este compus din trei blocuri turn, cu 15, respectiv 20 de etaje și totalizează 247 de apartamente.
„Ne propunem să redefinim dezvoltările clasice imobiliare prin conceptul Flex Well Tech: spații flexibile, care facilitează accesul la zone verzi și oferă o varietate de servicii privind sănătatea și bunăstarea angajaților, construite după ultimele standarde tehnologice. Ne dorim ca experiența chiriașilor de birouri, cât și a clienților rezidențiali să fie una peste așteptări, iar în acest sens am luat decizia numirii unui property manager încă din faza de construcție”, spune Mihai Păduroiu, CEO, Office Division, One United Properties. 
„Colaborarea cu One marchează o dublă premieră: pe de o parte, a început încă din faza de execuție a proiectelor, pentru a eficientiza operarea ulterioară a clădirilor, iar pe de altă parte, include servicii pe segmentul rezidențial, pentru a asigura o experiență cât mai plăcută pentrucomunitatea care se dezvoltă în jurul acestor proiecte.Suntem entuziasmați de oportunitatea de a administra proiectele dezvoltate de One pentru că reprezintă un model puternic pentru dezvoltările viitorului, în care găsești în același loc funcțiuni multiple care se completeazăși care se susțin”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.
În România, departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat la finele anului 2013 iar în prezent depășeste 800.000 mp, printre care se numără, pe lângă noile proiecte One Tower șiOne Mircea Eliade și centrele comerciale Sun Plaza București, VIVO! Cluj, VIVO! Constanța și clădirile de birouri Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Lakeview, Green Gate, Campus 6.1 sau Victoria Park.În plus, la portofoliul comercial al CBRE România se adauga 247 de apartamente din segmentul high-end.
(sursa: CBRE)